Despre noi

Despre noi

PIK TIME este o firma in continua miscare pe piata serviciilor de curatenie si intretinere cladiri. In ultimii ani, PIK TIME a evoluat in mod inteligent, de la oferirea doar de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, la oferirea unei game variate de servicii.
Noi facem lucrurile sa fie mai simple si va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, ignifugare sau termoprotectie metale, de la un singur furnizor.

Misiunea noastra este imbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere cladiri, menite sa contribuie la o societate curata si sanatoasa in care dumneavoastra sa va desfasurati activitatea.

Viziunea firmei PIK TIME este de a deveni partenerul preferat al clientilor, prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate, transparenta si inovare.
Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de utilaje de ultima generatie si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.