Curatare tubulatura si hote

Curatare tubulatura si hote

In lipsa unei curatari periodice a hotei si a tubulaturii, riscul unui incendiu creste considerabil. Tehnicienii nostri sunt experti in diagnosticarea problemelor la hote sau tubulaturi si vor veni cu cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

Hota restaurantului dumneavoastra aduna, inevitabil, fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor. Mentinerea curata a aceastei zone, este primul pas in prevenirea incediilor. De aceea, noi va punem la dispozitie serviciul de curatare hote.

Intrucat tubulatura care pleaca din hota dumneavoastra se umple cu grasime, iar daca nu este corect intretinuta, zona poate deveni periculoasa si foarte inflamabila, noi venim cu solutia salvatoare si va punem la dispozitie serviciul de curatare tubulatura.

Ventilatorul de evacuare reprezinta plamanii hotei restaurantului dumneavoastra. Grasimea se poate acumula pe palele ventilatorului incetinind fluxul de aer, si reducand astfel capacitatea de degajare a fumului din bucatarie. Dar nu aveti de ce sa va faceti griji cand ne aveti pe noi. Pentru problema aceasta am creat serviciul de curatare ventilator de evacuare.

Tehnicienii nostri sunt experti in diagnosticarea problemelor la hote si tubulatura.
Pentru o intalnire cu unul dintre inspectorii nostri va rugam mergeti la pagina de contact. Va vom oferi o inspectie gratuita, verificand totul pana la ultimul amanunt.