Curatare geamuri si fatade

Curatare geamuri si fatade cu alipinisti utilitari

Am dezvoltat un sistem inovator de spalare a fatadelor, ce consta in utilizarea unui sistem de purificare a apei, care ulterior se foloseste in spalarea suprafetelor vitrate, alucobond, spatii canturi sau intranduri create de structura cladirii care acumuleaza reziduuri.

PIK TIME stie despre riscurile pe care le presupune curatarea fatadelor. O astfel de activitatea va poate pune viata in pericol, prin lipsa de siguranta pe care o presupune. Ea nu se sperie nici de data aceasta si ofera o executie simpla a serviciului, fara a fi nevoie de permis de ocupare a spatiului public, ci doar de o sursa de apa si o priza de current.
Vorbind despre accesul la inaltimi de pana la 20 de metri, fara a utiliza scari sau schele, echipa noastra atinge rezultate eficiente fara a lasa vreo pata.
PIK TIME implementeaza un sistem inovator in spalarea fatadelor folosind un sistem de purificare a apei care ulterior se foloseste in spalarea propriu zisa a suprafetelor vitrate, alucobond, spatii canturi sau intranduri create de structura cladirii care acumuleaza reziduri.